Bøker om Sykkel og Sykling

I denne artikkelen presenterer vi noen flotte bøker om sykkel, sykling og trening og sykkelturer. Sykling blir stadig mer populært og utvalget av bøker følger etter. Ønsker du tips til sykkeltrening og mosjon? Ønsker du å bli en bedre syklist? Planlegger du sykkelferie til sommeren? Ønsker du bedre plassering i Birken? Her er det bøker som dekker de aller fleste områder innen sykkel og sykling og det skulle være noe for enhver smak. God Fornøyelse!

Tittel: Best i Birken: På Sykkel
Pris: 328,-
Forfatter: Erik Nordby, Kurt Asle Arvesen
Omtale: En meget bra og informativ bok spekket med nyttige tips. Treningslære, kosthold og ernæring, teknikk, utstyr, samt tekniske krav er noe av det du kan lese om, alt naturligvis relatert til sykkel. Detaljert beskrivelse av Birkebeinerrittet.
Kjøp fra Tanum
Kjøp fra Bokkilden


Tittel: På sykkel i Fjellet
Pris: 229,-
Forfatter: Øyvind Wold
Omtale: Sykling i fjellet egner seg for del aller fleste. I denne boka presenteres turer med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Hele 48 sykkelturer på grusveier, kjerreveier, samt i villmarka blir presentert.
Kjøp fra Tanum 
Kjøp fra Bokkilden 


Tittel: På Tur med Dag Otto
Pris: 305,-
Forfatter: Dag Otto Lauritzen, Bjørn Atle Eide
Omtale: I 20 år har Dag Otto Lauritzen syklet Europa rundt som proffsyklist og ekspertkommentator. Nå deler han sine erfaringer med deg som ønsker å reise til utlandet for å oppleve sykkelferie, ekte sykkelkultur og store sykkelbegivenheter.
Kjøp fra Tanum
Kjøp fra Bokkilden


Tittel: På Sykkel i Oslo - Byen og Marka
Pris: 204,-
Forfatter: Øyvind Wold
Omtale: Meget god guide for alle som skal ferdes på sykkel i Oslo. Fokus er på naturopplevelser og minst mulig biltrafikk, samt på sykkelruter som egner seg for alle. Detaljert turbeskrivelse av 37 forskjellige ruter!
Kjøp fra Tanum
Kjøp fra Bokkilden 


Tittel: Best på Sykkel!
Pris: 244,-
Forfatter: Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, m. flere
Omtale: Her røper Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen, sine suksessoppskrifter. Boka inneholder treningstips og treningsprogrammer for syklister på alle nivåer. Utstyr, treningsprogram, motivasjon, kosthold, med mer.
Kjøp fra Tanum
Kjøp fra Bokkilden


Tittel: Østmarksguiden
Pris: 245,-
Forfatter: Bjørn Revil
Omtale: Den perfekte guiden for alle som ønsker å komme seg ut i Østmarka og oppdage nye veier og stier. Her finnes både krevende turer for de veltrente, toppturer, sykkelturer og familieturer.
Kjøp fra Tanum
Kjøp fra Bokkilden


Tittel: Sykkelguiden (5stk forskjellige)
Pris: 229,-
Forfatter: Lokalkjente forfattere
OmtaleEn serie på fem bøker som er Norges mest omfattende guide til opplevelser på sykkel! Hver bok presenterer 35 sykkelturer i lett tilgjengelig terreng, spekket med opplevelser for hele familien. Med oversiktlige kart og nyttige tips.
Hele serien oss Tanum
Hele serien oss Bokkilden